Culinair Giethoorn arrangement - middag en avond programma

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • 2 x koffie of thee met gesorteerd gebak
  • 2 uur durende Rondvaart met stop bij museum "De Oude Aarde".
  • Aan boord 2 hapjes en 2 drankjes
  • 4-gangendiner + koffie met Bon Bon

  Prijs: € 69.50 p.p. (12 jaar en ouder).
  Kinderen 3t/m 11 jaar betalen € 37.50 p.p.
  Op basis van minimaal 10 personen.

  Van 8 tot 10 personen geldt er een toeslag van € 2,50 per persoon.

  Het is mogelijk om de rondvaart te vervangen door fluisterboten of uit te breiden met een wijnproeverij, vraag naar de mogelijkheden.

  Dit arrangement is ook mogelijk in de wintermaanden onze rondvaartboot is verwarmd en overdekt.
  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Culinair Giethoorn arrangement

  In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u dit gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. 

  Tijdens dit heerlijke culinair Giethoorn arrangement geniet u van een culinair dagje uit in Giethoorn. Een vers kopje koffie met een heerlijk gebakje bij aankomst, 2 uur varen door Giethoorn inclusief hapjes en drankjes aan boord en genieten van een heerlijk 4-gangendiner in ons restaurant.

Ontvangst en rondvaart met onze Elektrische rondvaartboot

15.00 uur Aankomst bij ons gezellige restaurant in Giethoorn. In dit gezellige restaurant wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak.

16.00 uur U maakt een rondvaart van ca. 2 uur met onze elektrische rondvaartboot met aan boord 2 hapjes en 2 drankjes, waarbij onderweg wordt gestopt bij edel- en sierstenenmuseum De Oude Aarde.

Na het middagprogramma gezellig samen eten

  18.30 uur Terug bij ons restaurant wordt u ontvangen met een drankje.

  19.00 uur Aanvang van een culinair 4-gangendiner Verrassingsmenu

8.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Arrangement is goed geregeld. Locatie is gunstig gelegen. Personeel van de Rietstulp is erg klantvriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Eten en drinken was erg goed

Anoniem

9

Wij waren zeer tevreden over het arrangement. Het is een uitstekend restaurant, alles was perfect georganiseerd

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.