Twee daags Giethoorn - Meerdaags teamuitje in Overijssel

Dit twee daags Giethoorn arrangement is inclusief

  • Bovenstaand programma en verblijf

Prijs: € 165,00 p.p. op basis vanaf minimaal 10 personen

  • Minimaal aantal deelnemers bij overnachting in vakantiehuis 10
  • aankomst op dinsdag - woendag of donderdag
  • vertrek op woensdag - donderdag of vrijdag

De prijs van dit twee daags Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2024 mt uitzondering van de feestdagen.

2-daags Giethoorn arrangement

  Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets! Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand. Geniet 2 dagen van deze mooie omgeving. U verblijft in het vakantiehuis of in een hotel (zeer dichtbij ons restaurant) in Giethoorn, laat u volledig verzorgen, onderneem leuke activieten en beleef Giethoorn zoasl u dat nog nooit gedaan heeft. Het vakantiehuis biedt u comfortabele mogelijkheden voor gezelschappen tot 20 personen op slechts 400 meter van het centrum van dit fraaie waterdorp. De hotels liggen respectievelijk 300 en 800 meter van ons restaurant vandaan.

Faciliteiten van het vakantiehuis

De inrichting van vakantiehuis Giethoorn is comfortabel, functioneel en gezellig. Aan de voorzijde biedt het ruime, beschutte terras extra mogelijkheden. Inrichting De begane grond: Een ruime woonkamer met televisie en stereo, open keuken met afwasmachine, 2 douches, 2 toiletten en een slaapzaal met 5 éénpersoons bedden. De 1e verdieping heeft 4 twee-persoonskamers, met een eigen douche en toilet en één tussen kamer met een stapelbed. De 2e verdieping heeft 1 grote slaapkamer 5 éénpersoons bedden. Ook is er de beschikking over een eigen terras. De afstand tot het centrum is ongeveer 400 meter.

Programma twee daags Giethoorn arrangement

Dag1
11.00 uur Aankomst met koffie en gebak in ons restaurant.
12.00 uur Rondvaart van 2 uur door ’t mooie Giethoorn en natuurgebied De Wieden onder het genot van een uitgebreide picknick.
14.00 uur Tijd voor vrije besteding
17.00 uur Borrelen (exclusief)
18.00 uur 4-gangen diner
22.30 uur Naar vakantiehuis voor overnachting
Dag 2
10.00 uur Ontbijt in vakantiehuis
11.00 uur 3 uur fluisterend door Giethoorn met een stop bij museum de Oude Aarde
14.15 uur Uitgebreide high tea ter afsluiting

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.