Persoonlijke verjaardagsquiz

Uitgebreide omschrijving

    Geen zin in een saaie verjaardag waar iedereen weer dezelfde sterke verhalen als vorig jaar zit te vertellen? Dan is een verjaardagsquiz echt iets voor u. Een leuke quiz geeft nieuwe gespreksstof en geeft het feestje sowieso een leuke impuls. De onderwerpen voor deze quiz zijn op aanvraag en ook de fotorondes kunnen helemaal naar uw wens gemaakt worden.

    Afhankelijk van uw wensen kost deze quiz tussen de € 50,- en € 70,- per quiz en kan deze gespeeld worden met een groep tot 40 personen.
8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Vragen zijn een beetje moeilijk maar wel een leuke uitdaging:-))

Onze partner

Algemeen

Deze quiz organiseert quizzen voor: bedrijfsfeesten, verjaardagen, teambuildingsdagen etc. Onze professionele quizmasters komen gewapend met: humor, spitsvondigheid en een geweldige algemene kennis en vragen u en uw gasten het hemd van het lijf. Voor de winnaar is er natuurlijk een prachtige prijs. Ook bestaat de mogelijkheid om losse quizzen te bestellen. En alles tegen een zeer scherp tarief.

Faciliteiten

Deze quiz organiseert quizzen op locatie. U mag zelf een locatie aandragen, maar de quiz kan ook voor u op zoek naar een locatie. Met onze diverse partners door heel Nederland staan we garant voor kwaliteit en beleving. De quizzen kennen een eenvoudige en simpele insteek zodat iedereen deel kan nemen. Uiteraard kunt u zelf invloed uitoefenen op de inhoud van de quiz. Van vormgeving tot inhoud; alles is mogelijk en onze professionele quizmakers en quizmasters zorgen ervoor dat u precies de quiz krijgt die u wenst.

Uiteraard hebben we niet alleen algemene quizzen, maar ook een scala aan themaquizzen. Dus heeft u al een thema voor uw feest? Dan hebben wij de quiz die daarbij past. En is de quiz niet op voorraad? Geen probleem, dan maken we die!

Onze quizmogelijkheden zijn eindeloos en we delen graag onze expertise met u om er een topfeest van te maken!

Ligging

de quiz is gevestigd in Enschede, maar komt door heel Nederland op locatie.

Omgeving

Wij komen op alle locaties die u wenst. Bij u thuis, op de hei, in het café, in de sportkantine en ga zo maar door. Let er wel op dat als u zelf een locatie regelt dat u daar wel kenbaar maakt dat u een quiz gaat organiseren. Niet alle gelegenheden zijn per se geschikt voor een quiz. Uiteraard hebben wij ook diverse locaties voor u beschikbaar. Bovendien gaan we graag samen met u op zoek naar een geschikte locatie.