Dagje uit met e-chopper toer en lekker eten

Dit dagje uit met e-chopper toer en lekker eten in Giethoorn is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee met boerenbrok
  • 3 Uur huur kano, fluisterboot of SUP
  • Huur E-chopper 20 kilometer (alleen voor 18 jaar en ouder)
  • Luxe hamburgerspecial/hotodg special of maaltijdsalade

Prijzen:
Met kano € 59,50 p.p.
Met fluisterboot € 59,50 p.p. (bij 2 personen + € 12,50 p.p., bij 3 personen + € 4,25 p.p.)
Met Supplank € 77,50 p.p.

Kiest u voor de high burger/high tea, dan komt er € 12,50 p.p. bij.

Al te boeken vanaf 2 personen.

De prijzen van het dagje uit met e-chopper toer en lekker eten in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Actief culinair uitje in Giethoorn

Ontdek de prachtige omgeving van Giethoorn met de E-chopper en het pittoreske dorp vanaf het water in een fluisterboot, kano of stap op een Supplank en combineer deze leuke activiteiten met Build-Your-Own-Burger, Hotdog of kies voor een high tea, high burger of Burgers & Beer.

Het programma:

10.00 uurOntvangst in Burgers&Grill met koffie/thee en boerenbrok

10.30 uurU wandelt naar een collega restaurant waar de E-choppers klaar staan voor een tocht van 20 kilometer door de omgeving van Giethoorn

12.30 uurU wandelt terug naar het restaurant voor Build-Your-Own-Burger, een hotdog of maaltijdsalade

13.30 uurDe kano, supplank of fluisterboot ligt voor u klaar voor een tocht van 3 uur over 't Bovenwijde en de grachtjes van het pittoreske dorp.

16.30 uurGeschat einde

Activiteiten:

E-chopperGeniet van de prachtige omgeving op deze eigentijdse E-cruisers op een duurzame manier. U stapt op de "groene" Harleys en rijdt volledig elektrisch gedreven door het natuurgebied. 
Minimum leeftijd is 18 jaar. Voor 16-17 jarigen zijn er elektrische fietsen. Kinderen jonger dan 15 jaar kunnen hier helaas niet aan deelnemen.

FluisterbootOntdek de pittoreske dorpskern in de elektrische fluisterboot, waarbij u zelf vaart. De fluisterboot gefet ruime aan maximaal 5-6 personen.

Kano'sDe dag afwisselen met een actievere wijze? stap dan in een kajak, 2- of 3- persoons Canadese kano.

SupplankDit is de meest sportieve vorm om de omgeving te ontdekken. Met de Sup kunt u niet door de grachten, maar wel op 't Bovenwijde en door het natuurgebied.

Restaurant:

OntvangstDe koffie/thee staat al klaar voor u op tafel en kunt u onbeperkt gebruik van maken. De koffie/thee wordt geserveerd met ambachtelijk bereidde lekkernij.

Luxe hambuger special/HotdogGeniet van een American Classic, Veggie de luxe, SWeet Chili Chicken, Barbecue Royale of kies voor een heerlijke Real American Hotdog. Wilt u liever een maaltijdsalade, dan is dat natuurlijk ook moelijk.

Tegen een toeslag van € 12,50 p.p. kunt u ook kiezen voor een:

High teaLekker genieten van Engelse lekkernijen zoals onder andere scones, muffins, brownie, chocolade lekkernijen. De tweede gang bestaat uit heerlijke sandwiches en zoetigheden en sluit u af met een ronde warme hartige lekkernijen.

High burgerDe Amerikaanse variant op de high tea. De High burger bestaat uit twee gangen. De 1e gang bestaat uit koude hapjes en sandwiches met een Amrikaanse twist> de 2e gang bestaat uit mini burgers gecombineerd met heerlijke apertizers/side dishes

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Eetcafe in Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt ssamenstellen. Naast het originele Build Your Own concept biedt ons eetcafe leuke varianten als High burger, Beer en Burgers en een burgerproeverij aan. Voor een broodjes lunch, barbecue of buffet bent u ook van harte welkom.

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaal Park Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Leuke faciliteiten voor de kinderen

Speelzolder met ballenbak, megablocks, airhockey en biljart
Gietersbowlen - Bowlen in de openlucht op zijn Gieters
Tower of Giethoorn - Mega toren van Pisa gebaseerd op Giethoorn
Breinbrekers - Diverse denk- en doe-opdrachten
Speeltuin

Extra activiteiten die u bij kunt boeken

Lopen op het water + € 5,00 p.p.
U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)


Hacked the Game + € 115,00 (minimaal 4 - maximaal 8 personen)
Lukt het jullie om de parkmanager te overtuigen van jullie onschuld en de identiteitsfraude binnen de 75 minuten ongedaan te maken?


The Bomb + € 7,50 p.p.
Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!


Pubquiz + € 10,00 p.p. (minimaal 10 personen)
Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest


Crazy Bingo + € 22,50 p.p. (minimaal 10 personen)
Speel het Oer-Hollandse Bingo spel in een modern jasje. Stel je eigen Bingo kaart samen, speel de diverse leuke, originele en hilarische rondes met leuke opdrachten en swingende vragen


Bubbel voetbal, Arrow Battle, Vlot bouwen (minimaal 10 personen) Prijs op aanvraag
Speel het hilarische bubbelvoetbal of neem het op tegen elkaar tijdens de Arrow Battle met pijl en boog of ga de uitdaging aan om met je team zo snel mogelijk een vlot te bouwen


Fiets of kickbike tocht door de omgeving + € 7,50 p.p.
Ontdek het prachtige natuurgebied per fiets of kies voor de actieve variant: De kickbike


Fluisterboot voor 3 uur € 12,50 p.p. (minimaal 4 personen)


Kanotocht van 3 uur € 12,50 p.p. 


Suppen + € 30,00 p.p.
Stap op de Sup plank en ontdek in 3 uur de mooie omgeving van Giethoorn

Blijf slapen op ons vakantiepark

Wilt u liever wat langer verblijven in ons mooie dorp Giethoorn? Naast ons eetcafe ligt een prachtig vakantiepark waar u kunt blijven slapen.


Ons vakantiepark vindt u aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met een gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!


Dit prachtige park tussen het water heeft voor 4 tot 12 personen vakantiehuizen en chalets verspreid over 4 landtongen met allen een eigen aanlegsteiger. Bij sommige lodges is zelfs een elektrische sloep inbegrepen, handig voor boodschappen en andere activiteiten.


Belangrijk om te weten: het park en het eetcafe is alleen bereikbaar via een steile loopbrug.